Solskyddsfilm


Solfilm för bil

Med solfilm får bilen inte bara ett nytt utseende med tonade rutor, den blir också svalare och håller sig fräsch invändigt.

Alla våra solfilmer tar bort 99% av den skadliga UV strålningen, reducerar värme och blekning samt tar bort störande reflektioner. De mörka filmerna ger dessutom ett enastående insynsskydd vilket uppskattas av de bilägare som transporterar stöldbegärlig utrustning eller liknande. Solfilm fungerar också utmärkt på husvagn, båt eller liknande.

Varma sommardagar kan det vara jobbigt att åka bil. Att göra en långresa med barn eller hund i baksätet blir ofta en svettig plåga. Med solfilm på rutorna så blir resan behagligare. Du märker direkt hur bilen blir svalare. Johnson Window Films bilfilms serier Marathon och Silhouette stoppar upp till 65% av solens strålningsvärme.

Skulle ni råka ut för en krock, eller kollidera med ett djur, ger en solfilm ett visst personskydd. Filmen bidrar till att hålla ihop den splittrade rutan så att risken för skador av glasfragment minskar.

Solfilm    IMG_3731


Solfilm för hus och hem

Blir ditt hem olidligt varmt på sommaren? Möbler som bleks och gulnar?
Många hus med underbar utsikt döljer den med persienner, rullgardiner och markiser för att slippa värme, solreflexer och blekning.

Att installera en modern solfilm av hög kvalitet från Johnson Window Films i ditt hem är ett smart och underhållsfritt sätt att skapa en bättre inomhusmiljö.

Våra solfilmer blockerar 98 procent av den skadliga UV strålningen och upp till 80 procent av solens strålningsvärme – utan att förstöra utsikten. Solfilmen minskar också insyn och ger ett visst splitterskydd. Om glaset går sönder kommer filmen att hålla kvar glasfragmenten och risken att skära sig minskar. Önskar man ett mer omfattande skydd bör man även överväga våra skydds- och säkerhetsfilmer.